Нахална котка направи пътуването на живота си от Юта до

...
Нахална котка направи пътуването на живота си от Юта до
Коментари Харесай

Котка, случайно изпратена в кутия за връщане на Amazon, намерена на 650 мили от дома след 6-дневно пътуване

Нахална котка направи пътуването на живота си от Юта до Калифорния в доста чудноват транспортен съд - кутия за връщане на Amazon.

Собственичката Кари Кларк би трябвало да благодари на чиновник от склад на Amazon, който оказа помощ да съберат още веднъж нея и нейния домакински любим. Майката на две деца от Солт Лейк Сити, Юта, остана разтревожена, когато неотдавна загуби обичаната си котка Галена.

Тя разгласява за паниките си в обществените медии, като осведоми другите, че нейното доста обичано коте е изчезнало на Сряда, 10 април, от вкъщи им. „ Претърсихме всяко кътче и кътче в нашия дом, квартала… кварталите към нас в продължение на една седмица “, разгласява тя във Фейсбук без резултат.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: „ Животът ми е страховит 40 години откакто татко ми умъртви моя изнасилвач по телевизия онлайн – не бих заменил нищо “

Седмица по-късно тя си намерения, че обстановката е безнадеждно, когато към момента нямаше диря от котката. Но Кари изпадна в голям потрес, когато на 17 април тя получи телефонн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР