Голяма част от връзките се разпадат поради нереалистични очаквания. Не вярвайте

...
Голяма част от връзките се разпадат поради нереалистични очаквания.
Не вярвайте
Коментари Харесай

Борете се за връзката си, когато си заслужава

Голяма част от връзките се разпадат заради нереалистични упования.

Не вярвайте прекомерно на сантименталните филми и книги. Идеалният сътрудник не съществува. Вие също не сте идеални.

Казвате си, че ви е доскучало дружно, че другите несъмнено са доста по-щастливи от вас. Често грешите. Борете се за връзката си, вместо да търсите принца на бял кон, заради доста аргументи:

1. Защото се подкрепяте един различен.

Когато сътрудникът ви застава зад вас и е подготвен да ви поддържа даже когато счита, че не сте изцяло прави. Това е нещо скъпо в връзките сред двама души, за което доста двойки единствено си мечтаят.

2. Защото сте разнообразни.

Различността прави връзката забавна и здрава. За да е трогателен животът ви, е добре да сте малко разнообразни. Понякога несъмнено се дразните на навиците на колегата си, само че бъдете сигурни, че и той изпитва същото към вашите. Ключът към хармоничните връзки е да запазите положителния звук и да приемете, доколкото е допустимо, странностите на другия по този начин, както той  е приел вашите.

3. Защото не можете един без различен.

Карате се, само че постоянно намирате пътя един към различен. Докато това е по този начин, има смисъл да продължавате дружно и да браните любовта си. Правете взаимни отстъпки, когато не уронват достолепието ви. Премълчавайте, когато можете. Помислете си дали това ще има значение единствено след 1 месец?

Истински значимите качества, които би трябвало да търсите у колегата, са почтеност, почитание, деятелност, добрина. Ако сте ги намерили, значи сте късметлии.

Цветелина Велчева

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР