Голяма част от това да сме харесвани е свързано с

...
Голяма част от това да сме харесвани е свързано с
Коментари Харесай

Специално за дамите: Как да бъдете сладки и харесвани

Голяма част от това да сме харесвани е обвързвано с поддържането, разкрасяването, подобряванетп на външния тип и грижата за нашето тяло. Освен това, става въпрос за това по какъв начин се държим, движим и приказваме.

Има доста неща, които можем да създадем, с цел да станем по-привлекателни и те не са сложни или изтощителни, откакто разберем какъв вид грижа за кожата ни подхожда, да вземем за пример. Можем да повлияем на това по какъв начин наподобява кожата ни, какво може да дефинира облеклата, които би трябвало да носим, и какъв грим да използваме, с цел да подобрим чертите си, както и да помислим за прическата, която най-вече ще ни отива. Накратко, може да се научим непрекъснато да изглеждаме добре.

Как да бъдете сладки и харесвани

Определете вашия вид кожа

Тази стъпка е доста значима. Здравата кожа е едно от първите неща, които хората подсъзнателно виждат върху другите. Първото нещо, което би трябвало да извършите, е да знаете вашия същински вид кожа. Непознаването на вашия вид кожа може да докара до потреблението на артикули, които могат да влошат кожата ви в дълготраен проект. Има доста способи да разберете вашия вид кожа. Един от методите е методът с чисто лице.

Можете да опитате, като измиете лицето си и го оставите чисто (без да добавяте спомагателни артикули като овлажнител) и ревизирате кожата си след тридесет минути. Ако чувствате кожата си опъната, евентуално е суха. Ако забележите лъщене на носа и челото си, това най-вероятно е обикновено.

Ако се появи лъщене и на бузите ви, евентуално имате мазна кожа.Също по този начин е значимо да се означи, че нашата кожа може да се промени с течение на времето заради доста фактори, в това число диета, възраст, климат и така нататък Открийте вярната рутинна грижа съгласно вида на вашата кожа и не след дълго ще забележите позитивни промени.

Внимавайте с гримовете и чертите на лицето ви 

Силата на грима е неоспорима. Умело нанесеният грим може да подчертае лицето и да изпъкне всичките ви най-хубави черти. Не е нужно да сте гримьор, с цел да сте положителни в гримирането. Всеки може да научи основите на слагането на декор дьо загар, коректор, серпантина и емайл за устни и единствено те ще подобрят външния ви тип.

Въпреки това, в случай че в действителност желаете да се научите да вършиме лицето си по-симетрично, би трябвало да намерите какво тъкмо подхожда на лицето ви. Научете по какъв начин да нанасяте сенки за очи и очна линия съгласно вашата форма на очите. Въз основа на формата на лицето си намерете най-хубавия способ за контуриране и слагане на бронзант и хайлайтър.

Усмивката – най-важната част 

Усмивката е доста по-важна от гримирането, аксесоарите, облеклата и всички неща, които биха подобрили външния ви тип и да не забравяме, че красивата усмивка е директно обвързвана с вярната грижа за зъбите. Поддържането на зъбите и устата ви чисти е освен здравословен табиет, само че въздейства и на вашата прелест. Свежият мирис е толкоз значим при взаимоотношение с други хора.

Да имаш съвършени зъби не е толкоз значимо, само че да имаш здрави и чисти зъби е. За да поддържате зъбите си чисти и дъха си пресен, почиствайте зъбите си с конец и четка най-малко два пъти дневно (но е добре да ги миете след всяко хранене).

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР