Голяма част от състава на участниците в новия сезон на

...
Голяма част от състава на участниците в новия сезон на
Коментари Харесай

Гери-Никол се помири с Маги Халваджиян! Влиза в „Капките“ и ги печели

Голяма част от състава на участниците в новия сезон на „ Като две капки вода “ е явен. Това са тийнсензацията Гери-Никол, фолкпевицата Софи Маринова, спечелилият от „ Х фактор “ Славин Славчев, плеймейтката Златка Райкова, артистът Иван Юруков и Борислав Захариев, разбра HotArena.

Още от в този момент почитателите са безапелационни, че Гери-Никол е без конкуренция и точно тя ше бъде финалист в шестия сезон. Покана за присъединяване Гери имаше и в предния сезон. Имало е и подписан контракт, само че изненадващо, малко преди старта на шоуто, тя го е скъсала и се е отказала, написа „ Шоу “.

Маги очевидно е преглътнал егото си, знаейки, че сега Гери-Никол е най-актуалната звезда. Разчита на нея да вдигне рейтинга.

Много се веселя, че ще бъда част от предаването „ Като две капки вода “. Обичам да провокирам себе си и да се развъртвам в разнообразни сфери. Досега постоянно съм пресъздавала облиците на други реализатори, които са ме вдъхновявали, като съм пречупвала осъществяванията през моята призма, представяла съм ги по собствен метод, до момента в който в този формат би трябвало да е тъкмо противоположното. Трябва да се превъплътя изцяло в другия облик, да се слея с него. Това за мен е огромно предизвикателство, само че и опция да покажа себе си в друга светлина “, споделя варненката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР