Голяма част от политическите сили не искат да излязат и

...
Голяма част от политическите сили не искат да излязат и
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Активирани са армии от тролове. Времето за големите манипулации започва

„ Голяма част от политическите сили не желаят да излязат и да заявят обществено своите позиции. На повърхността виждаме клиширани изречения, общи пожелания и обещания, които не е ясно по какъв начин ще бъдат сбъднати. Сред хората, когато отидат, политическите сили приказват разнообразни неща - пробват се да плашат, да дават обещания и така нататък Слоганите, с които се обявиха част от политическите партии към този момент, са толкоз клиширани и лишени от всякакво наличие, като че ли са направени с генератор за инцидентни послания “, сподели той.

 

Според него партиите не са вярвали, че толкоз скоро ще има нови избори и не са готови психически: „ Отново няма да забележим задълбочени диспути и същински конфликт на хрумвания. Виждат се единствено обвинявания и контраобвинения. Така отвращението на хората от политическата класа става все по-видимо “.

 

По думите на Аламанов служебният кабинет се държи като избирателен щаб на „ една избрана политическа мощ “: „ Запалване на страхове, където ги няма, ще бъде главният претекст “.  
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР