Голяма част от мъжете, водачи на моторни превозни средства имат

...
Голяма част от мъжете, водачи на моторни превозни средства имат
Коментари Харесай

Кола на старо, карана от жена: ДА или НЕ?

Голяма част от мъжете, водачи на моторни транспортни средства имат изключително мнение за дамите водачи. Болшинството от българите са на мнение, че дамите не са положителни водачи и изобщо не могат да се грижат за автомобила си. Дали това е по този начин или не, е тематика на различен диалог, само че в този момент ще ви покажем едно проучване, направено от компанията CarPrice, изводите от което ни демонстрират безвредно ли де купим използван автомобил каран от жена.

Въпреки упованията, се оказва, че автомобил каран от жена е в пъти по-добър от подобен, само че ръководен от мъж. Като за начало започваме с обстоятелството, че дамите не обичат сами да ремонтират колите си. Поради тази причина те ги поверяват в ръцете на експерти, които си правят работата по-добре в сравнение с някои самоделни майстори. Втората причина, заради която колите ръководени от дами са по-добри е обвързвана с пробега.



"Женските " коли се карат доста по-малко. Това е по този начин, тъй като в доста от времето те се возят в колите на своите половинки, а и дамите по-често обичат да сменят колите си. Изследването демонстрира още, че "женските " коли търпят повече поправки, само че те са главно козметични - породени от леки удари, ожулвания и така нататък По-често се постанова и промяната на съединител (при колите с механична трансмисия).

Като цяло обаче техническото положение на кола, ръководена от жена е по-добро от това на автомобил, каран от мъж. "Мъжките " коли се характеризират с надалеч повече проблеми по мотора и ходовата част, а като причина за това се показва по-агресивната езда от страна на мъжете. Така че в случай че се чудите дали да купите автомобил на остаряло, ръководен от жено, то проверете съединителя и огледайте външният тип. Останалите възли и елементи, в множеството случаи, ще са в по-добро положение от така наречен "мъжки " коли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР