Големият герой за Реал Мадрид срещу Байерн Мюнхен в реванша

...
Големият герой за Реал Мадрид срещу Байерн Мюнхен в реванша
Коментари Харесай

От Байерн бесни на стража на Реал: Спри да спасяваш всичко!

Големият воин за Реал Мадрид против Байерн Мюнхен в реванша от полуфиналите на Шампионската лига без подозрение бе стража на "белите " Кейлор Навас. Двубоят на "Сантяго Бернабеу " приключи 2:2, само че мадридчани се класираха на финала след общ резултат 4:3 в двете срещи.

Реал за трети следващ път на край, само че този път много мъчително

31-годишният вратар пък направи невероятни спасявания, като осем от тях бяха решаващи за изхода от срещата. Байерн безусловно бомбардираше Навас в края на срещата, само че изявите му на терена отчаяха, както футболистите, по този начин и почитателите на противника.

Грешникът Улрайх се извини

По време на срещата на испанския профил на Байерн в "Twitter " се появи пост, с който баварците приканиха Навас да спре да саботира всички опити на противника да прониже вратата му.

"Спри да спасяваш всичко, Кейлор Навас! ", гласеше написаното от "баварците " като към текста бе прибавен и ядосан емотикон.

Мюлер: Не загубихме по виновност на съдията

Постът обаче надалеч не се понрави на част от почитателите на Байерн в "Twitter " и не след дълго бе заличен от профила на клуба. От испанското издание "AS " обаче придвидливо са документирали със скрийншот написаното:

източник: twitter.com

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР