Главният изпълнителен директор на Goldman Sachs Дейвид Соломон стана особено

...
Главният изпълнителен директор на Goldman Sachs Дейвид Соломон стана особено
Коментари Харесай

Дейвид Соломон - диджеят банкер, който се отказа от хобито си

Главният изпълнителен шеф на Goldman Sachs Дейвид Соломон стана изключително известен с заниманието си.

И няма по какъв начин да е другояче - банкерът, отпред на една от най-големите финансови институции денем сe трансформира в празненство диджей през нощта.

Изявите му под псевдонима DJ D-Sol обаче явно са провокирали прекомерно огромен медиен интерес и по тази причина той стопира обществените си изяви като диджей.

Според „ Файненшъл таймс “, Соломон е решил да спре да се изявява като диджей точно поради покачвания медиен интерес и рецензии, че заниманието пречи на работата му.

Говорител на Goldman Sachs удостоверява пред изданието, че Соломон към този момент не се занимава с заниманието си, само че не тъй като това го е разсейвало от работата му.

„ Не музиката отвлича вниманието му, с медийното внимание, което провокира тя се трансформира в разпръскване, “ излиза наяве от думите на представителя му.

Според изданието Соломон се е изявявал като DJ D-Sol и за последно е пускал музика на празненство през 2022 година по време нa Lollapalooza, четиридневен музикален фестивал в Чикаго.

През 2017 година Соломон изяснява пред „ Business Insider “, че заниманието му оказва помощ да се оправя с тежестта на работа си.

То обаче притегля вниманието на борда на шефовете на Goldman Sachs още през 2019 година. Тогава някои от тях показаха терзания от решението на Соломон да взе участие в белгийски музикален фестивал, който е известен с приложимост на опиати, отбелязва „ Файненшъл таймс “.

Соломон се извини на борда на Goldman Sachs и през 2020 година за присъединяване на събитие, което беше обект на рецензия поради нарушение на разпоредбите за обществено разграничаване по време на COVID-19.

Соломон зае поста на основен изпълнителен шеф през 2018 година и оттогава провокациите пред него и Goldman Sachs не стопират.

Неуспешният опит на банката под негово управление да навлезе в бизнеса, обвързван с потребителското банкиране, коства на Goldman Sachs 3 милиарда $ за три години.

A съгласно последните данни, Goldman Sachs Group регистрира спад в облагата си през последното тримесечие.

Това идва на фона на противоречиви вложения в бранша на недвижимите парцели, както и заради неприятните резултати на подразделението й " GreenSky, което е профилирано в разпределяне на онлайн заеми.

Банката регистрира чиста облага в размер на 2,06 милиарда $ за третото тримесечие, което съставлява намаляване спрямо 3,07-те милиарда $, реализирани година по-рано.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР