Два коня, единият от които окървавен, препускащи из центъра на

...
Два коня, единият от които окървавен, препускащи из центъра на
Коментари Харесай

Лондончани изтръпнаха от „конете на Апокалипсиса и спрелия Биг Бен ВИДЕО

Два коня, единият от които оцапан с кръв, препускащи из центъра на Лондон, изплашиха съществено очевидци, съобщава ABC News. Конете бяха измежду 150-те коня от битовата конница, церемониалната армия на английския монарх, която тренира в града всяка заран.

Седем коня са били изплашени от шума от строителните работи в Бъкингамския замък и четири от тях са избягали, сподели полицията. Те избягали, откакто край тях паднали строителни материали. Три животни изхвърлиха кавалеристите. Войниците са прегледани от лекари и след цялостно възобновяване ще се върнат на работа.










Единият кон е бил оцапан с кръв, другият се е блъснал в двуетажен рейс
Не е ясно какъв брой дълго е траял случаят, само че се счита, че конете са тичали към 6 благи, преди да бъдат арестувани от управляващите в Източен Лондон. След залавянето животните са изпратени за лекуване.

„ Два ранени коня бяха оперирани нощес и единият беше изместен в болница за коне. Всички останали коне се следят от близко “, пише британската войска в изказване на X.
 английска войска, коне Британската войска заяви, че всички коне са били хванати и два са били оперирани. 
Имената на конете, видени да тичат из Лондон, са Вида, Троян, Куакър и Тенисън. Операцията е осъществена на Вида и Куакър.

" Искаме да благодарим на всички, които демонстрираха такава добрина и угриженост към нашите бойци и коне. Скоро ще предоставим спомагателна информация ", споделиха представители на армията.
По-късно се оказа, че хората реагираха доста обезпокоително на едно на пръв взор нормално събитие, виждайки неприятни поличби в случилото се. Не единствено че черно-белият кървясъл кон бяга без ездач, само че и часовникът на кулата Елизабет, по-известна като Биг Бен, спря на 9:00. Вярно, с помощта на работата на инженерите, още в 10.15 часа той показваше точното време и звънеше както би трябвало.
„ Биг Бен спря и има кървави коне, които тичат по улиците на Лондон. Може би някой би трябвало да ревизира гарваните в Тауър, тъй като това МНОГО наподобява на финала на сезона “, „ Честно казано, няма да се изненадам, в случай че това е някакъв предвестник на Апокалипсиса, тази нация е станала толкоз дистопична “, „ Това е 100% това, което Еднооката магьосница предупреди като знак за някаква злополука, която е на път да се случи “, пишат те в обществените мрежи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР