Главата на британското кралско семейство Елизабет Втора управлява Обединеното кралство

...
Главата на британското кралско семейство Елизабет Втора управлява Обединеното кралство
Коментари Харесай

Кралицата се страхува от втори Мегзит - slava.bg

Главата на английското кралско семейство Елизабет Втора ръководи Обединеното кралство в продължение на 67 години и деликатно следи тези, които рано или късно ще заемат мястото ѝ.

Основните претенденти са принц Уилям и Кейт Мидълтън, които са измежду най-популярните и разпознаваеми членове на кралската фамилия в целия свят. Според кралския източник Том Куин, Елизабет II не смъква очи от внука си и жена му, тъй че те „ да не повтарят грешките, които „ кралската юноша “ към този момент е направила “.

„ Кралицата и херцогът на Единбург деликатно ги следят, тъй като в предишното младите представители на кралското семейство допускали доста досадни неточности. Те не желаят това да се повтори “, показа Куин в изявление за Канал 5, който показа документалния филм „ Too Good to Be True? “.

Том не посочи кои тъкмо от кралското семейство са под въпрос, само че почитателите на английските монарси са сигурни, че във всеки от тях можете да намерите епизод, за който доста съжаляват в Бъкингамския замък.

Елизабет II обаче няма защо да се тормози, тъй като Кейт и Уилям си правят добре работата. По време на пандемията херцозите на Кеймбридж поеха по-голямата част от работата, с цел да не застрашат възрастните членове на фамилията.

Съпрузите реалокират всички срещи във виртуалното пространство и съвсем всеки ден се свързват с хора и организации, които оказват помощ на жителите на Англия в тези сложни времена. Между другото напълно неотдавна кралицата също стартира да овладява актуалните технологии и се появи във видео чат.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР