„Гласуването на оставката ми е акт на сформирано ново мнозинство“,

...
„Гласуването на оставката ми е акт на сформирано ново мнозинство“,
Коментари Харесай

Минчев след гласуваната оставка: Това е акт на сформирано ново мнозинство


„ Гласуването на оставката ми е акт на образувано ново болшинство “, съобщи Никола Минчев, откакто депутатите гласоподаваха оставката му като ръководител на Народното събрание.

„ Сбогувах се прочувствено, тъй като имам положителни усеща към депутатите. Винаги съм се опитвал да подкрепям разговор с безусловно всички народни представители. В немалка степен го реализирах “, сподели пред публицисти Минчев.

На въпрос дали това е подготовка за оставката на държавното управление идната седмица той отговори, че ГЕРБ, Движение за права и свободи, „ Възраждане “ и останалите от „ ИТН “ към този момент са декларирали, че ще поддържат вота на съмнение.

„ Ако всичко следва тази си логичност, би трябвало вотът да мине по същия метод, по който мина и това да е подготовка за тогава и проява, че към този момент има такава коалиция “, на мнение е Минчев.

По думите му ръководителят на Народното събрание постоянно става жертва, когато ръководещото болшинство стане малцинство.

Той съобщи, че ще остане народен представител и откакто види кой ще бъде препоръчан за нов ръководител на Народното събрание, тогава ще реши по какъв начин ще гласоподава и дали ще го поддържа.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР