Гласът на Капитал Гласът на Капитал“ е седмичен подкаст, в

...
Гласът на Капитал Гласът на Капитал“ е седмичен подкаст, в
Коментари Харесай

Подкаст: Спринтът към Шенген или защо е важно да няма граници

Гласът на Капитал

„ Гласът на Капитал “ е седмичен подкаст, в който публицистите описват най-важната история от седмицата в дълбочина, с подтекст и разбор.

Ще влезе ли България в Шенген? Отговорът на този въпрос ще стане явен напълно скоро. Засега нашите шансове обаче наподобяват дребни - в случай че не се случи някакво предколедно знамение. Решението би трябвало да бъде единомислещо, а двете страни се сблъскват с несъгласието на Нидерландия. Швеция и Австрия също имаха своите причини да не окажат поддръжка. Има и различен сюжет - влизането на двете страни да не се гласоподава дружно, а по настрана, което ще прати България в изолираност и възможностите още повече понижават.

Темата е значима, тъй като Шенген не значи единствено отпадане на гишетата по границите, ами доста повече бизнес, институционални и даже имиджови изгоди. От какво зависи присъединението на България в свободната зона, какви са изгодите и другите сюжети, както и въздействието на другите в това решение приказваме в подкаста " Гласът на Капитал " с редактора Огнян Георгиев.
Your browser does not support the audio element.
Ще чуете още:

Какви са вероятните разновидности при гласуването на осми декември? Какви са причините на Швеция, Австрия и Нидерландия? До какви вреди води изолацията на България и дали страната може да направи нещо, с цел да промени това?
Реклама Свързани публикации Подкаст: Готови ли са българските компании за цифровата промяна и каква е ролята на ИТ консултантите 30 ноември 2022, 09:18 Подкаст: Готови ли са българските компании за цифровата промяна и каква е ролята на ИТ консултантите 30 ноември 2022, 08:00 Седмични вести за маркетинг и реклама (29 ноември) 29 ноември 2022, 08:55 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Анина Сантова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР