Giant Manufactoring Co. очаква да продаде около 600 000 електрически

...
Giant Manufactoring Co. очаква да продаде около 600 000 електрически
Коментари Харесай

Електрическите велосипеди заменят стандартните колела

Giant Manufactoring Co. чака да продаде към 600 000 електрически велосипеда през тази година. Ако компанията фактически успее, тя ще надвиши прогнозите, изказани по-рано от ръководителя ѝ Бони Ту. Успехът в продажбите идва, до момента в който Giant влага съществено във втората си индустриална база в Европа. Този нов цех в Унгария е предопределен главно за асемблирането на електрически колела, а производството се чака да стартира напълно скоро.

Листната на Тайванска стокова борса, компания бързо настига най-големите в сектора на производителите на електрически колела. През 2018 година компанията достави към 385 000 велосипеда, което е близо два пъти повече спрямо миналата година. Ако упованията за продажба на 600 000 бройки се осъществят, то това ще бележи растеж в продажбите с 56 % по отношение на 2018 година

Миналият март по време на Taipei Cycle Show Бони Ту съобщи, че чака продажбите на е-велосипеди на компанията да набъбнат с 30% през 2019 година и това нарастване да е една четвърт от общите ѝ продажби.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР