Германската полиция арестува руски гражданин във връзка със смъртта на

...
Германската полиция арестува руски гражданин във връзка със смъртта на
Коментари Харесай

Германската полиция арестува руснак във връзка с намушкване с нож на двама украинци

Германската полиция арестува съветски жител във връзка със гибелта на двама украински жители в дребния южногермански град Мурнау нощес, съобщи ДПА. Двама мъже от Украйна са били намушкани с нож нощес на територията на търговски център в Мурнау, Горна Бавария. 
 
Малко по-късно полицията арестувала мъж, който се счита за непосреден обвинен. Той е 57-годишен руснак. Към момента полицията няма информация дали тримата мъже са се познавали, а претекстът за закононарушението към момента не е явен.
" Все още сме в самото начало на следствието ", съобщи представителят на полицията Даниел Кац.
 
Престъплението е осъществено към 17:15 часа локално време пред магазин за хранителни артикули в дребното градче, сподели представителят. Първоначално причинителят избягал, само че 57-годишният обвинен бил арестуван бързо. Полицаите го разкрили на домашния му адрес наоколо до мястото на закононарушението.
 
По данни на полицията жертвите са двама украински жители на 23 и 36 години, които живеят в региона на Гармиш-Партенкирхен. Те са умряли от прободни рани - по-възрастният от двамата непосредствено на мястото на престъплението, а по-младият малко по-късно в болница.
 
Прокуратурата е подала молба за задържане под стража на 57-годишния мъж и през днешния ден се чака той да се изправи пред арбитър в окръжния съд.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР