Германия загуби от Холандия с 2:4 в най-интересния мач от

...
Германия загуби от Холандия с 2:4 в най-интересния мач от
Коментари Харесай

Германия получи четири гола за пръв път от пет години

Германия загуби от Холандия с 2:4 в най-интересния мач от програмата на европейските квалификации. Това е първи случай от 5 години насам, в който Бундестима позволява четири провали в един мач. За последно това стана на 3 септември 2014 година, в другарска среща с Аржентина и загуба още веднъж 2:4.

Мачът в Хамбург мина напълно под диктовката на холандците, без значение, че Германия откри след 9 минути игра посредством Серж Гнабри. След почивката " лалетата " обърнаха с попадение на Френки Де Йонг в 59-ата минута и автогол на Йонатан Тах седем по-късно.

Много забавно стана в последните 20 минути, когато паднаха още три гола. Първо в 73-ата минута Тони Кроос изравни след противоречива дузпа и резултатът стана 2:2. Само шест по-късно 20-годишният Дониел Мален изведе Холандия напред.

Крайният резултат оформи Джорджиньо Вайналдум в добавеното време след асистенция на Мемфис Депай.

Загубата оставя Германия на второ място в групата, като водач с цялостен актив от 12 точки е Северна Ирландия. Именно двата отбора се срещат след няколко дни. Бундестима има 9 точки от 4 срещи. Холандия е трети с актив от шест, само че има и мач по-малко.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР