Гери-Никол си има гадже – при това връзката им е

...
Гери-Никол си има гадже – при това връзката им е
Коментари Харесай

Гери-Никол пази в тайна гадже от заможно семейство! Ето как се издаде, че е с мъж на Сейшелите

Гери-Никол си има гадже – освен това връзката им е много сериозна, разбра HotArena.

Певицата сама се издаде, че има мъж до себе си. Тя показа клип, на който ясно се вижда, че до нея има две чаши шампанско, а през това време тя е във ваната, където се чипка чисто гола. Също по този начин видеото няма по какъв начин да е снимано от самата певица, а от индивида, който е с нея.

По-наблюдателните почитатели видяха това и попитаха своята идолка дали е с мъж на Сейшелите, само че певицата се въздържа от коментар.

Яката дупара си има гадже от няколко месеца, който настойчиво крие от всички. Гери е разкрила истината единствено на най-близките си и фамилията си. Малката е луда по него, а той от своя страна прави всичко по силите си, с цел да успее да я изненадва и радва непрестанно, писа „ България Днес “.

Именно той й подари отмора в Индийския океан, избирайки най-луксозния хотел, в който прекараха над седмица време дружно.

Гери-Никол не желае мъжът до нея да попада под светлините на прожекторите. Гаджето й е от заможно семейство и също не желае да разкрива самоличността си пред необятната общественост.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР