ГЕРБ ще върне втория мандат за съставяне на правителство, но

...
ГЕРБ ще върне втория мандат за съставяне на правителство, но
Коментари Харесай

ГЕРБ ще предложи Даниел Митов за премиер и ще върне мандата

ГЕРБ ще върне втория мандат за сформиране на държавно управление, само че преди този момент ще покаже на обществеността кабинет, отпред с Даниел Митов. Това е решила Изпълнителната комисия на партията.

" Ако пристигна нашият ред да получим мандат, ще предложим на парламентарната група за министър-председател Дани Митов и ще представим пред президентството състав на кабинет, с цел да могат хората да съпоставят това, което предлагаме ние с предлагането на всички останали. Веднага ще върнем мандата. Искаме да стоим доста надалеч от всичко, което се случва в българската политика в този миг ", сподели на брифинг в централата на ГЕРБ водачът на партията Бойко Борисов.

" ГЕРБ не ви пречи с нищо сега. Имате съвършено болшинство в Народното събрание. Имаше заблуда, че ще извършите държавно управление без ГЕРБ. Молбата ми към сътрудниците е да се смирят. Те да си решат какво да създадат, само че с положително. Видя се, че с ненавист и с обиди нищо не се случва. Не виждам по какъв начин ще поддържат илюзията и ще накарат българите да гласоподават за трети път, изключително в Коронавирус вълна ", сподели още Борисов. По думите му моделът " Трифонов "  е " предлагаш-махаш, предлагаш-махаш и по никакъв метод не управляваш ". " Колегите от " Демократична България "  се интересуват единствено от постове, власт и министерски кресла ", сподели още той.

Борисов отхвърли да приказва за възможна кандидатура за президент от ГЕРБ преди да минат парламентарните избори.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР