ГЕРБ ще предложат таван на цените на горивата от 2.70

...
ГЕРБ ще предложат таван на цените на горивата от 2.70
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Година и половина застой. Няма да подкрепим никакво правителство

ГЕРБ ще предложат таван на цените на горивата от 2.70 лева
„ Младежите на Българска социалистическа партия поддържат претендента на ГЕРБ и той завоюва през вчерашния ден, тъй като те желаят развиване. Година и половина – застой “. Това съобщи водачът на  ГЕРБ Бойко Борисов  от  врачанското село Лиляче.

Припомняме, че в неделя на втория тур на частичните локални избори за кмет на селото, претендентът на ГЕРБ - 25-годишната Вероника Цанова, завоюва безапелационно с 289 гласа.

Борисов бе безапелационен, че в случай че държавното управление на ГЕРБ бе останало да ръководи, пътят Ботевград-Мездра щеше да бъде приключен. 

„ Загубихме милиард и триста от Плана за възобновяване. Най-рано в края на годината може да бъдат изплатени средства ”, сподели Борисов. Той акцентира, че в него са включени и парите за пенсионерите и попита, какво ще се случи, в случай че не дойдат.

Лидерът на ГЕРБ  бе безапелационен, че никоя от политическите партии не е желала да направи държавно управление.

„ Август месец ще останем без газ и те всичко това желаят да го прехвалят към служебния кабинет на Румен Радев. Днес приказвах с Делян Добрев можем ли да сложим таван от 2,70 лева на горивата, както е в Унгария. Каква е тая мярка от 25 ст.? Направили са си спекулация с бензиностанциите. Надявам се, че политическите партии, които не лапат от далаверата с нафтата и бензина, ще ни поддържат, ето ви икономисан за всички хора 1 лева “, предложи Бойко Борисов.

Той съобщи, че ГЕРБ няма да поддържа никакво държавно управление.

„ Нашето виждане по въпроса са бързи избори. Задълженията са големи - газ и ток няма. Такова знамение 30 години не е било. Страната ни върви към злополука - няма газ, инфлацията, цената на храните също е злополука ”, добави Борисов.

Той заключи, че ГЕРБ е за смесено гласоподаване.

„ Кодовете, машините и всичко е в ръцете на Бойко Рашков и по тази причина желаеме да има и двете ”, сподели още той.

„ Христо Иванов преди време искаше да закрива Българска социалистическа партия, в този момент се целува с тях и този човек смее да ми дава оценки на мен. Сега е подготвен да седне с Има Такъв Народ, които съгласно „ Продължаваме промяната ”  са мафия и тогава какво ще кажем? Че мафията си имала държавно управление? Борисов бил седял на диванчето, а вие от кое място знаете на кое диванче съм седял… тъй като идваха да клечат, тъй като бяха на заплати ”, приключи водачът на ГЕРБ.

Борисов сподели, че 2009г. държавното управление на ГЕРБ е заварило най-тежката икономическа рецесия. „ При нас банкрутирали банки не е имало, само че господин Гечев е познавач по банкрутиране на банки, а в този момент той поучава „ Продължаваме промяната ”, съобщи Борисов.  

Той акцентира, че в случай че не беше ГЕРБ да вземе самодейността за разрешаване на противоречивите проблеми с районен съд Македония, като се одобри френското предложение, в този момент в София щеше да е толкоз тежка обстановката, както в Скопие.
Лидерът на ГЕРБ напомни: „ От три рецесии съм вадил България – гръцката рецесия, рецесията с мигрантите и коронавирус рецесията “.

„ Тази преднина е извоювана на фона на жестоката агитация, която ни залива от заран до вечер в медиите,  на лъжите и операциите, които се сипят от всички и печатни и електронни и телевизионни медии. Видя се хората могат да разграничат лъжата от истината и аз благодаря на всички поданици на Лиляче, които повярваха в ГЕРБ и във Вероника ”, съобщи Петя Аврамова.

По думите и няма сфера в икономическия живот на страната ни, която да не е аварирала.  „ Над 100км. пътища в област Враца са блокирани от държавното управление на Кирил Петков ”, сподели още тя. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР