НЮ ЙОРК (AP) — Да се ​​каже, че последният албум

...
НЮ ЙОРК (AP) — Да се ​​каже, че последният албум
Коментари Харесай

Рок групата Cage the Elephant излиза от загуба и хоспитализация с нов албум „Neon Pill“

НЮ ЙОРК (AP) — Да се ​​каже, че последният албум на Cage the Elephant има бурно раждане, би било подценяване. Групата се оправи със гибелта на близки, пандемията и ареста и хоспитализацията на техния водещ артист.

„ Не е загадка, че имах здравна рецесия “, споделя Мат Шулц пред Асошиейтед прес от Нешвил в навечерието от петъчното издание на 12-пистовия “Neon Pill ”. „ Напълно съм възобновен. Определено остави белег, само че от него може да се избяга. ”

През януари 2023 година артистът и текстописец, израснал в Кентъки, беше упрекнат в незаконно владеене на огнестрелни оръжия, откакто полицията откри револверите на Шулц в стаята му на хотел Bowery в Долен Манхатън.

Шулц споделя, че след това е разкрил, че през предходните три години е имал неприятна реакция към набор от предписани медикаменти (Шулц не прецизира кои), водещи до епизоди на неуравновесеност.

„ Шокиращо е каква е разликата сред деня и нощта сред приемането на каквото и да е лекарство, причиняващо неуравновесеност, и отказването от н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР