Вторият ден от филмовия фестивал в Кан продължи с бляскавата

...
Вторият ден от филмовия фестивал в Кан продължи с бляскавата
Коментари Харесай

Аня-Тейлър Джой блесна на червения килим на фестивала в Кан

Вторият ден от филмовия фестивал в Кан продължи с блестящата премиерата на фантастичната лента " Фюриоза: Сага за " Лудия Макс ", поради която куп звезди минаха по емблематичния червен килим.

Главната героиня във кино лентата Аня-Тейлър Джой се трансформира в звездата на вечерта, освен поради ролята си, само че и поради зашеметяващата рокля без презрамки на Dior, която беше избрала за появяването си. В допълнение тя беше заложила и на диамантени бижута от Tiffany, а косата й беше вдигната в грациозен кок.

28-годишната актриса, която поема щафетата от Чарлийз Терон, с цел да построи облика на младата Фюриоза, връща феновете 15-20 години преди събитията във кино лентата " Лудият Макс: Пътят на яростта ".

Малко след нея на аления килим се появи и артистът Крис Хемсуърт, който играе военачалника Дементус. Той беше съпроводен от брачната половинка си Елза Патаки, която носеше шикозна черна рокля.

За Аня фестивалът в Кан е особено място. Първият път, когато тя се появи на фестивала, беше, с цел да получи премията на Chopard като изгряващ артист през 2017 година Тя й беше връчена от истинската Фюриоза, Чарлийз Терон, звездата от " Пътят на яростта ".

Освен екипът на кино лентата " Фюриоза: Сага за " Лудия Макс ", по аления килим минаха още две от дамите в тазгодишното жури - режисьорката Грета Геруиг и актрисата Ева Грийн. Блондинката се погрижи да притегли вниманието с алена рокля с тънки сребристи презрамки и надълбоко деколте. Грийн пък заложи на трагичен мрачен тоалет.

Сред гостите на премиерата беше и супермоделът Наоми Кембъл. Тя заложи на зашеметяваща черна рокля с транспарантни елементи в региона на полата и перлени презрамки.

Сред останалите звездни дами, които минаха по аления килим, бяха именитата актриса Фей Дънауей и моделът Виктория Силвстед.

С покъртителен ход за разпространение на късометражния й филм за дами, жертви на полово принуждение, актрисата Жудит Годреш, щерка й Тес и екипът на лентата, алегорично сложиха ръце пред устните си, до момента в който позираха пред фотографите.

Нейният 17-минутен късометражен филм Moi Aussi беше показан премиерно на фестивала и подчертава върху историите на жертвите на полово принуждение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР