Актрисата Кристина Апългейт призна, че е страдала от анорексия, докато

...
Актрисата Кристина Апългейт призна, че е страдала от анорексия, докато
Коментари Харесай

Кристина Апългейт: Ако хапнех повече от пет бадема на ден, плачех и не исках да излизам от вкъщи

Актрисата Кристина Апългейт призна, че е страдала от анорексия, до момента в който се е снимала в сериала " Женени с деца " като тийнейджърка.

В известен подкаст неотдавна тя разяснява: " Лишавах се от храната в продължение на години. Беше същинско изтезание. "

52-годишната към този момент жена описа също, че е била единствено на 15 години, когато се превъплътила в облика на паметната Кели Бънди. По това време майка й Нанси Приди я записала в стратегия, с цел да й помогне да съблюдава наложената й диета, защото била по-закръглена госпожица.  " Преди да стартира борбата с анорексия тежах много и успях да смъква килограми посредством тази стратегия. Майка ми постоянно се е съревновавала с останалите и държеше да бъда слаба. Та по този начин съумях да смъква тези килограми, само че на цената на хранително разстройство. "

Когато го развила, Кристина показа, че менюто ѝ за деня включвало пет бадема дневно, а ако хапнела един повече, плакала и не желала да излиза от у дома. " Това ми стана табиет за години напред. "

Звездата изясни още, че тежестта й е разтревожило актьорите и екипа на хитовия ефирен сериал. " Беше доста ужасно за всички на снимачната площадка. Всички приказваха по какъв начин Кристина не яде. " През последните години актрисата, носителка на премия " Еми ", е отключила и други здравословни проблеми. През 2021 година тя разкри, че е диагностицирана с множествена склероза, припомня dir.bg. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР