Георги Валентинов от София-Запад зарадва многобройните си приятели и почитатели

...
Георги Валентинов от София-Запад зарадва многобройните си приятели и почитатели
Коментари Харесай

Георги Валентинов зарадва София-Запад с нокаут в 1-ви рунд на Grand Fight Arena 2

Георги Валентинов от " София-Запад " зарадва многочислените си другари и фенове в зала " Асикс Арена " на Grand Fight Arena 2 с победа с нокаут против украинеца Константин Линник. Старозагорецът към този момент има 20 победи и 5 провали в ММА в категория до 77 кг, като това е петият му триумф с нокаут, а той има и два събмишъна. 2000 фенове в залата не спираха да поддържат Валентинов, а възгласите " Само Левски " също съпроводиха доминантното му показване.

Валентинов стартира с два вътрешни леви лоукика, като опита и трети, а двамата първоначално държаха високи гардовете си. Българинът притисна съперника си до въжетата и реализира първия си тейкдаун след към 1 минута на кръга. Той незабавно влезе в цялостен гард и откри надзор, а съперникът му бе в огромна неволя. Валентинов съумя да откри път за юмруците си и след граунд-енд-паунд реферът Росен Русев трябваше да се намеси - победа с механически нокаут, защото Линник не се защитаваше интелигентно.

Валентинов трябваше да се бори с бразилец, който обаче се контузи единствено 12 дни преди галавечерта, като Линник се включи в последния миг. Украинецът едвам за четвърти път в кариерата си бе нокаутиран, а другояче има 10 победи на сметката си.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР