Георги Иванов е новият технически директор на БФС, официално обявиха

...
Георги Иванов е новият технически директор на БФС, официално обявиха
Коментари Харесай

Официално: Гонзо е новият директор на БФС

Георги Иванов е новият механически шеф на БФС, публично оповестиха от централата. Той ще бъде директно виновен за работата на всички национални тимове, на треньорската школа, както и за развиването на детско-юношеския и женския футбол у нас.

" Георги Иванов бе публично одобрен за механически шеф на Българския футболен съюз. Легендарният нападател ще бъде директно виновен за работата на всички национални тимове, на треньорската школа към БФС, както и за развиването на детско-юношеския и женския футбол у нас.

Функцията на техническия шеф е с фундаментална тежест в осъвременената административна конструкция на Българския футболен съюз, създадена съгласно рекомендациите на УЕФА и плана " Футболни федерации на бъдещето ", в който БФС е измежду първите дейни участници.

Назначението на Георги Иванов на тази позиция е в звук със декларираната от президента Борислав Михайлов политика на ободряване на фрагментите в основни за развиването на футбола звена. Визията, краткосрочните и дълготрайни цели на Георги Иванов в новата му роля, както и методите за реализиране на задачите на механически шеф ще бъдат показани в медийните канали на БФС в идните дни ", написаха от БФС.

Преди да поеме високия пост във футболната централа Георги Иванов бе състезателен шеф на Локомотив Пловдив. Той напусна родния си отбор при започване на декември. Като причина тогава той посочи противоречие с клубната политика.
Свързани вести Първо в "Марица ": Гонзо поема националния отбор
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР