Георги Христов, подсъдим по делото КТБ, близкият до банкера беглец

...
Георги Христов, подсъдим по делото КТБ, близкият до банкера беглец
Коментари Харесай

Сензационни СНИМКИ в БЛИЦ: Подсъдим по КТБ, шефът на БОЕЦ и Митьо Очите готвят провокация пред ВСС

Георги Христов, обвиняем по делото КТБ, близкият до банкера дезертьор Цветан Василев и началник на БОЕЦ Георги Георгиев и подсъдимият по обвиняване за управление ОПГ за наркоразпространение Митьо Очите готвят нов митинг пред Висш съдебен съвет против избора на Иван Гешен за основен прокурор.

Триото по всевъзможен метод не желае да допусне избора на Гешев на поста обвинител №1, тъй като има директен интерес да избегне неоправдателни присъди за себе си и настойниците си и влизане в пандиза.

Преди време в първите редици на митинга против кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор, извършен пред Съдебната палата в София, се появи и щерката на една от най-знаковите фигури на ъндърграунда - Митьо Очите - Станислава.

Наследничката на несебърския необут изясни тогава, че е срещу Гешев, тъй като „ хора като него ни „ нагласят”. Истината Приглася им Иванчева „ Тук сме, с цел да протестираме против кандидатурата на Иван Гешев и като цяло против системата, тъй като те нагласят хората както мен и татко ми, в тази ситуация. Видяхте по какъв начин на две инстанции ни върнаха обвинителния акт, който е безусловно неблаговиден. И доста се надявам да спечелва справедливостта “, декларира Станислава.

При различен митинг против кандидатурата на Гешев се появиха и роми ортаци на Ценко Чоков от Галиче, както и брачната половинка му.
Не е загадка, тъй като и самият необут на БОЕЦ не укривам, че той всеки ден разисква тактиката си с видния дезертьор в Белград Цветан Василев. Все отново банкерът, който е обвинен по аферата на века - източването и умишления банкрут на КТБ, персонално финансира митингите против Гешев и кабинета, както разкриха изтеклите тайните чатове, записи и видеа на Десислава Иванчева.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР