Георги Дерменджиев и воденият от него тим на Ордабаси постигнаха

...
Георги Дерменджиев и воденият от него тим на Ордабаси постигнаха
Коментари Харесай

Дерменджиев се закани: Ще ставаме все по-добри

Георги Дерменджиев и воденият от него отбор на Ордабаси реализираха четвърта победа от четири мача в шампионата на Казахстан. Българският експерт изведе Ордабаси до триумф с 3:1 вкъщи против Актобе и тимът му дели първото място с цялостен актив от 12 точки с първенеца Астана.

"Ордабаси има нов треньор и нова философия за футбола. Ще ставаме все по-добри с всеки минал мач ", сподели Георги Дерменджиев.

4 от 4 за Дерменджиев в Казахстан

Другите двама български треньори в Казахстан - Стойчо Младенов и Никола Спасов, позволиха загуби. Отборът на Младенов - Кайсар, отстъпи с 0:1 на Жетису. Кайсар има единствено една точка от началото на сезона и в пресата се спекулира за скорошно уволняване на Стойчо Младенов.

"През второто полувреме играхме добре, само че не вкарахме. Това е огромният ни проблем. За четири мача сме вкарали единствено един гол ", разяснява след мача Стойчо Младенов. Отборът на Никола Спасов - Кизилжар, е на дъното на таблицата без извоювана точка след следващата загуба - този път от Шахтьор Караганди с 1:2. "Футболистите ми демонстрираха сърце и душа и не мога да съм неудовлетворен от тях. Оптимист съм ", разяснява Никола Спасов след мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР