Генералният мениджър на Бруклин Нетс Шон Маркс отхвърли категорично появилите

...
Генералният мениджър на Бруклин Нетс Шон Маркс отхвърли категорично появилите
Коментари Харесай

В Бруклин Нетс не очакват Кевин Дюрант да играе през идния сезон

Генералният управител на Бруклин Нетс Шон Маркс отхвърли изрично появилите се клюки, че Кевин Дюрант ще се завърне в игра още през този сезон.

Дюрант скъса ахилеса на десния си крайник през юни по време на финалната серия сред към този момент някогашния му тим Голдън Стейт и Торонто и се чака да се възвръща към година. Въпреки това изявления в американската преса, цитиращи анонимни източници от разнообразни тимове, демонстрираха, че отборите в лигата имат вяра, че Дюрант ще бъде подготвен за игра по-скоро от предстоящото.

" Очакванията ни са Кевин да пропусне цялата последваща година. Разбира се, би било вълнуващо да можем да го забележим в игра още този сезон, тъй като това ще даде сила на всички в клуба, само че нашите цели са дълготрайно. Никога задачата ни не е била просто идващия сезон. Искаме да имаме първокласен спортист в елитна форма на терена и ще изчакаме толкоз, колкото е нужно ", сподели Маркс.

" Познавайки спортната натура на Кевин съм сигурен, че той най-вече от всички желае да се върне на игрището. Но отново наблягам, че залогът е доста огромен, а нашите цели са дълготрайни ", добави още генералният управител на " мрежите ".

Бруклин притегли Дюрант през юли в договорка, изпратила Д'Анджело Ръсел в състава на Голдън Стейт Уориърс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР