Генералният дистрибутор на Mercedes-Benz за България – Силвър Стар, представи

...
Генералният дистрибутор на Mercedes-Benz за България – Силвър Стар, представи
Коментари Харесай

Силвър Стар представи новия GLC в бъдещия си дом в София

Генералният дистрибутор на Mercedes-Benz за България – Силвър Стар, показа новия GLC SUV в своя предстоящ дом в София. В нетрадиционна конюнктура, в сервиза за леки коли, представителите на немската марка у нас разкриха първите четири автомобила, пристигнали у нас безусловно преди дни.

„ Не инцидентно Ви поканихме в бъдещия си дом в София. Искахме да Ви покажем GLC, новото лице на силата и трето потомство от най-динамичния модел в SUV фамилията на марката. Но и да демонстрираме мощното наличие на Силвър Стар в България с вложенията, които осъществяваме тук “, съобщи по време на представянето на новия GLC SUV основният изпълнителен шеф на Силвър Стар господин Ролф-Юрген Заерле.

По думите му новият GLC e сериозна стъпка по пътя към постигането на устойчива градска подвижност. А това е и част от упоритостта на Силвър Стар – да развива и уголемява продажбите и услугите за коли с нулеви СО2 излъчвания на българския пазар. Новият GLC въплъщава съвременен, състезателен разкош във всеки подробност. Проектиран е единствено с хибридно задвижване и задава стандартите за успеваемост в своя пазарен сегмент. Гамата от мотори включва 4-цилиндрови бензинови и дизелови елементи, комбинирани с електрически мотор.

Независимо дали е на пътя или офроуд, GLC впечатлява със своя комфорт и пъргавост. Завиващата задна ос с ъгъл на завиване до 4,5 градуса го прави още по-маневрен и безвреден. Когато е отвън формалните пътища, GLC печели фенове с многочислените си функционалности. Такива са общоприетото задвижване на всички колела, опция за чисто електрическо шофиране в плъг-ин моделите, офроуд визуализация, както и опцията за „ транспарантен похлупак “. Най-новото потомство на мултимедийната MBUX система с два огромни екрана и навигация на цялостен екран прави интериора на новия GLC още по-дигитален и образован.
ххх
Силвър Стар е формален представител на немския тръст Mercedes-Benz AG за България за марките Mercedes-Benz и smart, на Daimler Trucks AG за марките Mercedes-Benz, Unimog и FUSO и на EvoBus за Mercedes-Benz и Setra. Компанията предлага целия набор от услуги за бизнес и крайни клиенти, включително продажба и следпродажбено обслужване на нови и използвани леки, лекотоварни и товарни коли и рейсове, както и продажби на аварийни елементи. Дилърските центрове на Силвър Стар се намират в София, Пловдив, Варна, Бургас и Евро Старс в Русе.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР