Гарет Саутгейт определно изпадна в немилост след ужасяващото представяне на

...
Гарет Саутгейт определно изпадна в немилост след ужасяващото представяне на
Коментари Харесай

Стърлинг се страхувал да играе в националния отбор

Гарет Саутгейт определно изпадна в недружелюбност след ужасяващото показване на Англия в Лигата на нациите и тяхното изпадане в по-долна дивизия. Стърлинг беше с сходни усеща през Евро 2018, когато той е изпитвал боязън и смут да играе за страната си.

" Спомням си, че когато бях с националния тим, първоначално, когато за първи път попаднах в състава, беше в действителност необикновен миг, само че имаше и интервал, в който идваше боязън. Мисля, че беше на Евро 2018 против Испания, когато вкарах. Ментално бях добре, без значение дали е неприятно или положително, трябваше да се концентрирам върху себе си и да не обръщам внимание на другите какво приказват. Това несъмнено беше добър метод на мислене. Помогна ми освен с националния тим, само че и отвън него. Каквото и да се случва, без значение хубаво или неприятно, би трябвало да останеш фокусиран и да не слушаш шума на останалите ", разяснява британската звезда.

Откакто направи дебюта си за " трите лъва " през 2012 година Стърлинг има 78 мача, в които има 19 попадения и е доставил 25 асистенции.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР