Гардът на ЛА Клипърс Патрик Бевърли похвали съотборника си Кауай

...
Гардът на ЛА Клипърс Патрик Бевърли похвали съотборника си Кауай
Коментари Харесай

Тренировките с Кауай Ленърд променили живота на гард на Клипърс

Гардът на ЛА Клипърс Патрик Бевърли похвали съотборника си Кауай Ленърд за метода, по който се раздава в подготвителния развой. 32-годишният отбранителен експерт на тима от Ел Ей даже съобщи, че взаимните му тренировки с Ленърд са трансформирали живота му, като дефинира двукратния първенец от НБА като " човек-машина "

" Мислех, че съм човек, който тренира интензивно. Веднага щом завърших тренировката с Ленърд, разбрах, че с цел да работиш интензивно се изисква напълно друг метод на мислене по отношение на това, което аз смятах. Тренировките с този човек трансформираха живота ми, трансформираха напълно играта ми. Той е човек-машина ", сподели Бевърли в подкаста на Джей Джей Редик.

Patrick Beverley on training with Kawhi Leonard and Leonard's work ethic, and JJ Redick on the time he touched Kawhi's stomach and was flabbergasted. pic.twitter.com/uWmvOcFqUu
— Justin Russo (@FlyByKnite) July 17, 2020 Кауай съумя да си извоюва титулярно място в Сан Антонио, по-късно завоюва първата си купа през 2014-а, като бе награден с MVP на Финалите, а в последните 5 години се потвърди като един от най-хубавите играчи в Лигата. Той бе и главната причина тимът на Торонто Раптърс да завоюва първата си купа в историята, откакто нижеше приблизително по 30.5 точки в 24 дуела в миналогодишните плейофи.

До прекъсването на сезона 29-годишното крило се отчиташе приблизително с по 26.9 пункта, 7.3 овладени топки и 5.0 асистенции, а Клипърс са втори на запад с баланс 44-20.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР