Гала разбуни духовете с чисто новия си силиконов бюст. Блондинката

...
Гала разбуни духовете с чисто новия си силиконов бюст. Блондинката
Коментари Харесай

Гала сложи още по-големи гърди

Гала разбуни духовете с чисто новия си силиконов бюст. Блондинката от Плевен май е легнала на операционната маса и си е поставила по-големи импланти, видя „ Уикенд “. Тв водещата на „ На кафе “ цъфна с транспарантна блуза на светско празненство и прикова всички погледи към гърдите си, които са станали много апетитни.
 

Гала години наред се жалваше от дребните си гърди, които е наследила и щерка й Мари, като постоянно споделяше, че я е боязън да се оперира и да си ги уголеми. Преди няколко години обаче русокоската събра храброст и се тунингова. Тя заложи на скромни импланти, които да са съразмерни на тялото й, а не да наподобява като порнозвезда.

„ Когато бях дребна, не съм си пълнела сутиена с дамски чорапи, а използвах памук . Избирах стегнати модели с един или два размера по-големи и по този начин си повдигах гърдите за пред момчетата. Гърдите ми може да са дребни, само че за сметка на това – естествени и сладки “, споделяше преди време Гала. Тя даже театралничи за „ Плейбой ”, а фотосите образно потвърждаваха нейните откровени думи за дребния бюст, който към този момент е в историята.

Телевизионната икона рядко носи огромни деколтета, само че преди дни реши да предизвика с транспарантна черна блуза, съчетавайки я с костюм от панталон с висока талия и сако. Топът освен наблягаше деколтето й, само че и сподели от-до сутиена на тв водещата и всичко, което има в него. Гала очевидно е удовлетворена от новата си намеса и побърза да се похвали с резултата . Най-щастлив от новите гърди на русокоската бил обичаният й Стефан Николов, издават от обкръжението им. Пчеларят си падал по обилна гръд и в този момент се радвал на прелестите на красивата си жена, като в това време свалял 2-3 засукани млади девойки, надявайки се да пожелаят да вкусят от меда, който предлага.

Почитателите на водещата на „ На кафе “ се надяват тя да не се пристрасти и увлече по корекциите, тъй като си я харесват такава, каквато е. Тв дисплеят няма потребност от клонинги на Джулиана Гани, безапелационни са феновете.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР