Обичаната фолк певица Камелия наскоро изненада феновете си, като сподели

...
Обичаната фолк певица Камелия наскоро изненада феновете си, като сподели
Коментари Харесай

Камелия се обезобрази от пластики! Вижте я без грим


Обичаната фолк певица Камелия неотдавна изненада почитателите си, като показа сори по случай Гергьовден. Това, което обаче в действителност притегли вниманието на всички, беше външният й тип.
Камелия се появи изцяло естествена – без капка грим, и остави почитателите си в потрес. Спекулациите бързо се разпространиха из платформите на обществените медии, като мнозина подозираха, че обичаната певица може да се е подложила на несъразмерни естетични и пластични процедури, довели до неразпознаваем тип.

Трансформацията на скулите на Камелия е явна, защото те доста са се нараснали и наподобяват подути. Последователите й показват гнева си, питайки се за какво би направила такива промени в себе си. Те имат вяра, че тя е изгубила чара си с придвижване на възрастта.

Наскоро Ками претърпя интервенция на носа и си постави фасети, което докара до изцяло нов външен тип. Изглежда, че на почитателите новия й външен тип не им подхожда и вследствие на това кариерата й претърпя спад.

Видимо, с изключение на ринопластика, Камелия си е правила и лифтинг, който е изпънал лицето й до краен лимит, а веждите са се качили с три пръста нагоре, написа.

Коментарите в интернет варират от сравняването й с композиция от Памела Андерсън и Донатела Версаче до въпроса за какво се е отклонила от естествения си външен тип. Някои даже спекулират, че тя изпитва компликации да одобри действителността на остаряването..

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР