38-годишният актьор от Малкълм Франки Мюниц се появи на червения

...
38-годишният актьор от Малкълм Франки Мюниц се появи на червения
Коментари Харесай

Как изглежда синът на Франки Мюниц

38-годишният артист от " Малкълм " Франки Мюниц се появи на аления килим в Лас Вегас за галата Wildlife Warriors на Стив Ъруин, оранизирана в комплекса Bellagio Resort & Casino.
 Франки Мюниц искрено за отношението си към алкохола и опиатите
На 38 години артистът, изиграл Малкълм, още не е правил това

И въобще няма желание да го прави

Мюниц, който в последно време не участва постоянно на всемирски събития, обаче не беше самичък, а в компанията на двамата най-важни хора в живота си - брачната половинка си Пейдж Мюниц и 3-годишния им наследник Мауз, за който това бе и дебют на аления килим.

Франки държеше ръката на дребното момче, до момента в който вървяха дружно на събитието. Дуото баща-син се допълваше в идентични визии, а Пейдж беше облечена в черна рокля. Тримата позираха и за няколко фрагмента дружно, като Франки държеше сина си на ръце. Мауз даже имаше шанса да се срещне с Робърт Ъруин и беше забелязан с лице към природозащитника, който се навеждаше да беседва с дребното дете.
 Снимка 664778

Семейството изглеждаше в приповдигнато въодушевление през цялата нощ. Звездата от " Малкълм " и брачната половинка му посрещнаха Мауз през март 2021 година Тогава Франки разгласи новината в своите истории в Instagram, споделяйки видеоклип, на който гушка новородения си наследник. Той написа: " Обичам го толкоз доста. Толкова доста обичам жена си. " По-рано той разказа раждането на Мауз като момента, в който животът му се " промени вечно ".
 Снимка 664776

Още през 2020 година Пейдж показа, че и двамата не са повярвали на обстоятелството, че ще стават родители. Но не тъй като не са го желали, а тъй като им е било казано, че възможностите това да се случи не са изключително високи.
 Снимка 664777

Тогава брачната половинка на артиста сподели, че визитата при толкоз доста лекари я е карало да се усеща все по-малко като жена, написа People. Важното обаче е, че всичко е минало и приключило добре.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР