Отново е сама – финалистката на миналия сезон на Ергенът

...
Отново е сама – финалистката на миналия сезон на Ергенът
Коментари Харесай

Ергенката Елена зарязана в булчинска рокля


Отново е сама – финалистката на предишния сезон на Ергенът Елена разкри, че се е разделила с приятеля си, написа България Днес. Красавицата е била подготвена и за женитба и даже си е намерила роклята за пред олтара, но… любовната лодка претърпяла корабокрушение.
Писателката Елена показа кодирано с няколко фотоса и фрази за сърцераздирателната разлъка със своето гадже. „ Видях я и си споделих: Това е. После се оказа, че не е “, споделя Елена , до момента в който поства селфи в булчинска рокля. Явно двамата са мислели да се женят, само че след това чаровната брюнетка не е имала шанса да облече роклята.

Елена мечтае да бъде скоро и притежател на свое уютно местенце, където да живее, защото още веднъж е била принудена неотдавна да се реалокира в различен апартамент чартърен.

Връзката сред ергенката и гаджето й не продължава доста дълго. Първите взаимни снимки са от есента на предходната година. След като сподели половинката си на бял свят, почитателите започнаха да го съпоставят с Антонио Бандерас, с който съгласно тях той доста си наподобява. Връзката е била сериозна, защото за първи път Елена е била подготвена да направи последваща по-голяма крачка в живота си.

Затова и отпътува за Белгия с него, с цел да заживеят дружно. Историята им обаче очевидно ще остане в предишното.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР