Специализираната болница за активно лечение на онкологични заболявания д-р Марко

...
Специализираната болница за активно лечение на онкологични заболявания д-р Марко
Коментари Харесай

Полезна инфосреща за жени с онкозаболявания, ще се проведе във Варна

" Специализираната болница за интензивно лекуване на онкологични болести доктор Марко А. Марков – Варна “ ООД, " Жените в онкологията “ – България и Inner Wheel клуб Варна провеждат втора осведомителна среща на тематика: " Как да поддържаме здравето и хубостта си по време на химиотерапия и лъчетерапия “.

Специалният посетител на събитието ще бъде госпожа Ивалина Радева – българка, живееща в Германия, която от месеци подарява гратис артикули от своя бранд Teya Naturkosmetik на единственото в България " Училище за грим “ за онкоболни дами.  Вече 5 години то е част от психо-социалната поддръжка, която СБАЛОЗ – Варна оказва на своите пациенти. Г-жа Радева, която от 2016 година живее в Германия със брачна половинка и трите си деца, ще направи къса презентация на тематика: " Грижа на кожата по време на лъчетерапия и химиотерапия с продуктите на Teya Naturkosmetik “. Брандът е основан от нея и всеки артикул – от съставките до опаковката, минава през ръцете й. Козметиката е натурална и сертифицирана като такава в Германия. Всяка от дамите с диагноза ще получи безвъзмездна заготовка на серум и крем, извънредно подобаващи за суха кожа по време и след химиотерапия.

И на това второ издание на осведомителните срещи сдружението " Жените в онкологията “ – България ще даде безвъзмездни перуки за дамите, диагностицирани с онкологично заболяване. Те ще могат да получат способен съвет от експерт, с цел да могат да изберат най-подходящата перука за себе си.

Дамите ще бъдат осведомени в резюме и с значимостта на ранната диагностика и стадирането при рак на млечната жлеза. Лектор ще бъде обещаващият млад хирург на СБАЛОЗ – Варна - доктор Моника Занева.

Медицинският козметик Елена Банкова, която също е част от " Училището за грим “, ще показа една доста сензитивна и потребна за дамите в развой и след химиотерапия тематика – “Техника за трайно възобновяване на веждите посредством способ на международен бранд. "

Дамата, която сътвори и към този момент 5 години изцяло безплатно гримира и преподава в " Училище за грим “ - Илияна Начкова, ще приказва за “Ролята на грима в всекидневието на дамата. ".

Организаторите се надяват, че всяка от дамите, които ще дойдат на срещата на 15-и май на чаша кафе и в спокоен диалог, ще може да получи информация и рекомендации от експертите по всички въпроси, които са обект на интереса им – от лекуването до поддържането на положително самочувствие, кондиция и хубост, макар диагнозата.

За авансово записване за събитието на тел.: 052 975 888 (Само за дамите, които имат потребност от перуки). За всички останали входът е свободен!

Информационната среща " Как да поддържаме здравето и хубостта си по време на химиотерапия и лъчетерапия “ ще се състои на 15.05.2024г., от 15:30 ч., в огромното предверие на отделението по лъчетерапия в СБАЛОЗ “Д-р Марко А. Марков ", гр. Варна, бул. “Цар Освободител " № 100 (дворът на Окръжна болница).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР