Гаф беляза големия финал на шоуто „България търси талант“, който

...
Гаф беляза големия финал на шоуто „България търси талант“, който
Коментари Харесай

Гаф беляза финалa на България търси талант - slava.bg

Гаф беляза огромния край на шоуто „ България търси гений “, който се организира нощес. На второ място се класира математикът Георги Георгиев, който изуми журито и публиката със скоростна калкулация. Той посърна още по време на представянето си, защото първоначално трябваше да пресметне 10 задания и компютър уточни, че е сбъркал в една от тях.

След края на предаването стана ясно, че Георгиев не е направил неточност.

„ На финала Георги Георгиев позволи една единствена неточност в преследването на международен връх онлайн в предаването. След инспекция се оказва, че софтуерът е позволил неточност. Същият програмен продукт, който е узаконен и се употребява на международните шампионати по скоростна калкулация. Изводът е - машината може да сбърка, само че Георги – не! Адмирации още веднъж за това, което направи този непретенциозен човек! “, написа във Facebook единият от водещите Дани Петканов.

Това провокира всеобщо неодобрение от страна на почитателите в обществените мрежи.

„ Той е победител за феновете, а те дадоха премията по благосклонност. “, „ Той е същинският победител! Вотът беше нагласен, отново от страдание дадохте премията! “ и „ Там, където има телевот, нещата постоянно са нагласени. Няма бистрота и действително няма по какъв начин фена за разбере същинския резултат. “, гласят единствено част от мненията.

Междувременно предаването разгневи ръководителят на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева, защото Петканов се пошегува с гостите в предаването - „ Златните девойки “.

„ Когато до теб застанат спортисти от международна големина - “златните момичета” на България, до каквито се колебая, че в миналото си се докосвал, не се прави на “велик водещ” и не разказвай тъпи вицове, а покажи почитание към достиженията им! Такъв позор, тъпота и липса на такт и мярка може да се види единствено от псевдо-звездите завладяли малките екрани! “, разяснява тя и уточни, че се надява шегата да не е по сюжет.

Припомняме, че огромният победител е незрящият подражател Андриян Асенов, който впечатли с дарбата си публиката и журито в „ България търси гений “ още с първото излизане на сцената.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР