Г-н Гешев, осъзнавате ли в каква ситуация поставихте себе си

...
Г-н Гешев, осъзнавате ли в каква ситуация поставихте себе си
Коментари Харесай

Тошко Йорданов към Иван Гешев: Мога да ви обясня как да откриете Мата Хари

Г-н Гешев, осъзнавате ли в каква обстановка поставихте себе си и прокуратурата? На вас законът ви разрешава да „ опаковате ” в законова обвивка влизането в Президентството и че Бюрото за отбрана на очевидците ви е преторианска армия. Заради това шест месеца имаше митинги. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

С цялото почитание към Вас като депутат, доста мъчно е да отговориш на политически тези с юридически причини. Законите се съблюдават положителни или неприятни, каквито са все още. Ако в миналото има критерии, че във връзка с едни лица законът се ползва, а към други не – отново ще се съобразяваме, отвърна Гешев.
 Андрей Михайлов: Не смейте да ме викате повече, това ни сподели Иван Гешев Андрей Михайлов: " Не смейте да ме викате повече ", това ни сподели Иван Гешев
" Не смейте да ме викате повече в Комисията по конституционни и правни въпроси! Основанието, на което ме извикахте, съобщи господин главн...

Главният прокурор изрично отхвърли, че Бюрото за отбрана на очевидците му е преторианска армия. Направете по този начин, че България да е първата страна в Европейски Съюз, в която не се охранява основният прокурор, добави той.

Никой не е казвал, че няма да ви охраняват - Бюрото по отбрана на очевидците ще бъде върнато в правосъдната власт. Думите ви щяха да имат стойност, в случай че не прилагахте изборно закона – няма следствие за кюлчетата, за Мата Хари, мога да ви обясня какъв брой елементарно може да разберете коя е Мата Хари. " Всичко, което е законно, е морално ", отвърна Гешев и отново повтори тезата си, че основният прокурор няма право и власт да въздейства на вътрешното разбиране на прокурорите.

Какво още сподели Гешев по тематиката с Бюрото за отбрана на очевидците -!

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР