Футболният мениджър Лъчезар Танев сподели пред Дарик радио, че е

...
Футболният мениджър Лъчезар Танев сподели пред Дарик радио, че е
Коментари Харесай

Лъчезар Танев е посредничил за привличането на Ихинио Марин

Футболният управител Лъчезар Танев показа пред " Дарик радио ", че е оказал помощ на деветкратният първенец Лудогорец да притегли испанския нападател Ихинио Марин. Той дойде в Разград от втородивизионния Нумансия.

" Да, аз бях медиатор по привличането на Ихинио Марин в Лудогорец. Те не престават да се развиват. Отдавна не бяха взимали играчи от Испания. Това не е елементарно. Дори във втора дивизия на Испания да си.

Испанският футбол е на доста високо равнище. И методът на живот, и качеството на живот. Не е елементарно да убеждаваш играчи за България.

Лудогорец имат построено име, инфраструктура на европейско равнище. Играят в евротурнирите, това са едни от нещата, които спомагат да притеглят играчи. Левски и ЦСКА пък са в един същински европейски град, където качеството на живот е много положително и те от тази позиция имат своите прерогативи ", показа Лъчезар Танев.
 Лъчезар Танев: Собственикът на Левски Наско Сираков си поставя топките на масата
Лъчезар Танев: Собственикът на Левски Наско Сираков си поставя топките на масата

" Нереално е да имаш притежатели и спонсори, които по някаква причина да дават по 20 милиона, а клубът да създава доста по-малко "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР