Футболистите на Берое“ ще играят през предстоящия сезон с нова

...
Футболистите на Берое“ ще играят през предстоящия сезон с нова
Коментари Харесай

„Берое” популяризира с новия си екип археологически находки

Футболистите на „ Берое “ ще играят през идния сезон с нова фланелка. Като дипломат на града, клубът ще разпространява археологическите находки на Стара Загора, които са от международно значение, с цел да спомогне за развиването на туризма, оповестиха от пресслужбата на зелено-белите.

 beroe-ekip

Освен емблемата на клуба и на производителя, върху фланелката са ситуирани и логата на главните рекламодатели. Орнаментите и по трите разцветки на екипа са от късния неолит и ранния халколит, които са пренесени от най-старите артефакти, съхранявани в музей „ Неолитни жилища “ в Стара Загора.
В тениската е употребен и особено основания шрифт „ Заралитик “.

Над имената на футболистите „ Берое “ прави специфичен поклон към почитателите си. Във фланелката е вграден трикольор и слоганът „ С България в сърцата “, който почитателите демонстрираха в един мачовете на отбора в европейските клубни шампионати.

От вътрешната страна на новата фланелка „ Берое “ отбелязва идния празник – 60 години стадион „ Берое “. Той е открит на 4 април 1959 година пред 20 000 души в дуел против ЦДНА.

Стадионът става факт след тежки премеждия и доста непринуден труд, с огромната помощ на ген. Делчо Делчев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР