Футболистът на Черно море Илиан Илиев – младши не успя

...
Футболистът на Черно море Илиан Илиев – младши не успя
Коментари Харесай

Илиан Илиев-младши: Сбъдната мечта и победа, хубав ден за мен

Футболистът на Черно море Илиан Илиев – младши не съумя да скрие щастието си от получената първа повиквателна за националния тим на България. По-късно пък отборът му записа сладостен триумф над Царско село в efbet Лига.

„ Много прекрасен ден за мен. Една сбъдната фантазия, а и през днешния ден трите точки. Няма какво да разясня. Имахме доста положения през първото полувреме. Трябваше да затворим мача по-рано. Много битка и себераздаване от момчетата, което докара и до успеха. Играем мач за мач, упражняваме старателно и считам, че имаме шансове за класиране за топ 6”, показа младокът

„ Не чаках повиквателната. Пишеше се, че ни следят. Искам да благодаря на целия тим, на треньорския щаб, на треньора на младежкия народен отбор, тъй като те ми дават късмет и аз съумях да го сграбчи. Това е една сбъдната фантазия за мен.Няма за къде да се тормозя. Аз занапред стартирам. Трябва да работя все по-усърдно и да имам повече триумфи за в бъдеще”, продължи той.

Илиан Илиев-младши разкри още по какъв начин е бил поздравен от татко си за повиквателната от Ясен Петров.

„ Отивахме за обяд тима, влязох да си измия ръцете преди този момент, той влезе в това време, подаде юмруче и сподели „ честито”, това беше. Каза още да внимавам през днешния ден на мача и да не си подвигам самочувствието”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР