Фукането се оказва най-често срещаната причина, заради която хората изтриват

...
Фукането се оказва най-често срещаната причина, заради която хората изтриват
Коментари Харесай

Защо трием приятели във Facebook

Фукането се оказва най-често срещаната причина, поради която хората изтриват даден човек от Фейсбук, написа английският в. “Телеграф “.

Цели 68 % признават, че са махнали някого от своя профил, тъй като е прекалил с хвалебствията. 61 % настояват, че към този момент им е писнало да четат следващия сантиментален статус, в който даден човек споделя какъв брой доста обича колегата си.

Сред останалите аргументи за разсприятеляване откриваме прекалено много постове, „ дразнещи “ изявления и „ несъответствуващи фотоси “. Повече от една четвърт от интервюираните споделят, че намират статуса на собствен другар за „ прекомерно персонален “.

Проучването, направено от PromotionalCodes.org.uk измежду 820 души във Фейсбук, демонстрира, че 11 % от потребителите са изтрили свои другари, защото са им завидели за почивката, която са имали. 

Лошият език също попада в топ 10 на аргументите за разсприятеляване. Повече от половината споделят, че трият хора, тъй като в никакъв случай не са ги виждали онлайн.

Почти 15 % от потребителите допълват, че трият собствен другар, когато стартира да прибавя хора от тяхната лична контакт листа, без изобщо да ги познава.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР