Френският президент Еманюел Макрон обяви плановете си страната му да

...
Френският президент Еманюел Макрон обяви плановете си страната му да
Коментари Харесай

Франция планира доставка на десетки ракети и стотици бомби за Украйна

Френският президент Еманюел Макрон разгласи проектите си страната му да достави десетки ракети и стотици бомби на Украйна и настоя, че " не можем да позволим на Русия да завоюва ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Той съобщи, че ще пътува до Украйна идващия месец. Френският президент също по този начин уточни, че съветска победа в Украйна ще подкопае интернационалния ред. " Не можем да позволим на Русия да победи и не би трябвало да го вършим ", сподели той.

На конференцията Макрон също по този начин сподели, че ще работи с водачите, които бъдат определени, когато беше запитан за вероятността на преизбирането на Доналд Тръмп за президент на Съединени американски щати, съобщи Ройтерс. " Винаги съм имал една и съща философия, одобрявам водачите, които хората ми дават ", съобщи френският президент.

" Съединените щати са значим съдружник... Това е народна власт, която минава през рецесия, в която самата тя е първи приоритет, а вторият приоритет е силата на Китай. Всички ние, европейците, би трябвало да сме наясно с това. "
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР