Френският халф Пол Погба ще бъде отново извън строя за

...
Френският халф Пол Погба ще бъде отново извън строя за
Коментари Харесай

Юве съобщи колко дълго ще липсва Погба

Френският халф Пол Погба ще бъде още веднъж отвън строя за Ювентус сред две и три седмици поради новата травма на лявото бедро, която получи на мача с Кремонезе в неделя, оповестиха от италианския клуб.

Прегледите в понеделник са посочили, че той има " травма на десния феморален мускул на лявото бедро ", уточни Ювентус на формалния си уебсайт. Този вид контузии изисква нормално възобновяване от порядъка на 15-20 дни.

По този метод Погба на процедура ще отсъства до края на сезона в Италия, който завършва на 4 юни. Той има късмет да е на линия единствено за мачовете на националния тим на Франция - евроквалификациите с Гибралтар и Гърция на 16 и 19 юни.

Световният първенец от 2018 година не съумя да се зарадва на първия си мач като титуляр отдавна насам, откакто бе сменен наложително след единствено 23 минути на терена. След удар той спря и напусна терена, като криеше сълзите под фланелката си.

Погба, който се завърна в Ювентус през предишното лято след 6 години в Манчестър Юнайтед, изкара призрачен сезон, като от юли месец лекува травма на дясното коляно, която докара до интервенция при започване на септември и го лиши от присъединяване на Световното състезание.

Той се завърна в игра през февруари и трябваше още веднъж да спре за месец поради контузия на дясното бедро. Неговият сезон може да се заключи на 10 епизодични появявания на терена, като приблизително изкарва по 25 минути.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР