Френската биатлонистка Анаис Шевалие - Бушие обяви, че ще прекрати

...
Френската биатлонистка Анаис Шевалие - Бушие обяви, че ще прекрати
Коментари Харесай

Анаис Шевалие - Бушие също обяви край на кариерата си

Френската биатлонистка Анаис Шевалие - Бушие разгласи, че ще приключи дейната си спортна кариера след края на сегашния сезон, разгласи ДПА.

30-годишната Шевалие-Бушие, която е двукратна сребърна медалистка от Зимните олимпийски игри в Пекин разгласи, че е горда с постигнатото досега и добави, че няма самообладание да стартира нов живот.

" Доволна съм, че си дадох късмет да съумея и да се придържам към полезностите си през цялата си кариера. Горда съм, че продължих да се боря в сложните моменти, горда съм, че посмях, че направих избори и ги защитавах. Чака ме различен живот и нямам самообладание за това, което ме чака ", написа французойката в Инстаграм.

Последният старт в кариерата на Анаис Шевалие - Бушие ще бъде този уикенд по време на последния кръг от сезона в Световната купа по биатлон, който ще се организира в Осло-Холменколен, Норвегия.

Освен французойката за финален път в деяние в норвежката столица ще забележим олимпийските и международни шампионки Денизе Херман-Вик от Германия и Марте Олсбу Ройзеланд от Норвегия.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР