Fox News съобщи, че операторът на медията Пиер Закржевски е

...
Fox News съобщи, че операторът на медията Пиер Закржевски е
Коментари Харесай

Оператор на Фокс Нюз бе убит в Украйна

Fox News заяви, че операторът на медията Пиер Закржевски е бил погубен в Украйна в понеделник, когато " транспортното средство, в което се е возил, е било ударено от срещуположен огън ", съобщи " Дедлайн ".

Кореспондентът Бенджамин Хол, който е пътувал дружно с Закржевски, е бил ранен и е признат в болница.

" Пиер беше фотограф във военната зона, който отразяваше съвсем всяка интернационална история за " Фокс Нюз " от Ирак до Афганистан и Сирия по време на дългогодишната си работа при нас ", написа основният изпълнителен шеф на " Фокс Нюз Медия " Сюзан Скот в записка до чиновниците на медията във вторник.

Yet another colleague killed near Kyiv.
Pierre Zakrzewski of Fox News.
Our war zone gets increasingly dangerous for non-combatants, particularly journalists.
— Illia Ponomarenko (@IAPonomarenko)
" Фокс Нюс " разгласи в понеделник, че Хол е ранен, само че сподели, че не разполага с спомагателни детайлности за положението му. Скот написа, че Закржевски е изиграл основна роля предходната година при извеждането на афганистанци и техните фамилии от страната след изтеглянето на Съединени американски щати.

" Днес е трогателен ден за " Фокс Нюз Медия " и за всички публицисти, които рискуват живота си, с цел да предадат новините ", написа Скот.

В неделя американския публицист Брент Рено беше погубен, а различен негов сътрудник - Хуан Аредондо, беше ранен, когато съветски войски откриха огън по автомобила им в предградие на Киев.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР