FORD обяви, че изцяло електрическия MUSTANG MACH-E GT вече е наличен

...
FORD обяви, че изцяло електрическия MUSTANG
MACH-E GT вече е наличен
Коментари Харесай

MUSTANG MACH-E GT: Старта на онлайн поръчките в Европа

FORD разгласи, че напълно електрическия MUSTANG MACH-E GT към този момент е разполагаем за поръчка онлайн от клиенти в Европа.

FORD MUSTANG MACH-E GT се предлага със специално оптимизирано MagneRide окачване, неповторими за версията си гуми и спирачна система Brembo, както и спомагателен Untamed Plus режим на работа.

Оборудването на спортната трансформация е надградено също по този начин с налични единствено при нея екстериорни цветови варианти- Grabber Blue и Cyber Orange, 20-цолови алуминиеви джанти, червени спирачни апарати, спортни Ford Performance седалки и други.

Изцяло електрическата задвижваща система на MUSTANG MACH-E GT, която е изпълнена с два електромотора и задвижване на четирите колела, е в положение да генерира мощ от 487 конски сили, както и въртящ миг от внушителните 860 Нм, което подсигурява опция за ускорение от 0 до 100 км/ч за 3.7 секунди.



"Mustang Mach-E GT показва истинския потенциал за всички електрически задвижвания да усилят удоволствието по време на ръководството ", коментира Геерт ван Нойен, шеф на подразделението Автомобилна динамичност на Ford Европа. "Това е рафинирана и луксозна спецификация на петместен SUV с ускорение на суперавтомобил и нулеви вредни емисии- композиция, която беше мечтана когато аз стартирах кариерата си като авто инженер преди 30 години ".

Батерийният блок на MUSTANG MACH-E GT е с използваем потенциал от 88 kWh, което обещава свободен пробег от до 500 километра. Презареждането е допустимо, при съществуване на съответната инфраструктура, с до 150 kW, като при този сценарий е допустимо генерирането на 99 километра пробег за към 10 минути и дозареждането от 10% до 80% за към 45 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР