Фолк звездата Галена се радва на здраво и щастливо семейство

...
Фолк звездата Галена се радва на здраво и щастливо семейство
Коментари Харесай

Мъжът ми Галин стои зад гърба ми: Галена

Фолк звездата Галена се радва на крепко и щастливо семейство с мъжа си Галин и двамата им сина – Стефан и Александър. Двойката са към този момент от 14 години дружно и към момента наподобяват влюбени.
И те обаче са имали провокации в връзките, призна певицата в изявление за DIVA. Галена, която е измежду менторите в музикалното съревнование „ Гласът на България” по бТВ, искрено показа, че с мъжа й имали съществени усложнения на седмата година от връзката си.
„ Тогава ми беше доста натоварено и физически, и душевен. Галин се усещаше подценен от моя опит да лавирам сред всички задания. За едно семейство, за една сполучлива връзка е основно не просто да присъстваш, само че и да участваш”, признава Галена.
Певицата, която този май чества 36-тия си рожден ден, и мъжът й Галин се справили с този интервал и през днешния ден са в изумителен баланс. А лекотата в общуването си Галена изяснява и с това, че с обичания й са въздушни знаци – той е Близнаци, а тя е Везни. „ И двамата не сме сръдливи – в границите на минути, часове забравяме какво е било. Дори да имаме скандал, той бързо отшумява и след час-два все едно нищо не е било. Това доста помага”, откровена е Галена. Въпреки че в предишното са имали усложнения, Галин в никакъв случай не си е разрешавал да й слага ултиматуми. „ На всяка жена е ясно какво бих избрала, в случай че сътрудникът ми ме сложи пред избора кариера или дом, само че това в никакъв случай не се е случвало при нас”, споделя певицата.
Тя акцентира, че колкото би могла да вреди неналичието на една жена вкъщи, толкоз може и да е потребна за връзката. „ Личното пространство и персоналното време са моята рецепта”, споделя Галена. Тя работи крепко три дни в седмицата – четвъртък, петък и събота. В тези дни върви по работни срещи, участия, дава изявленията, работи по нови песни. През другите 4 дни от седмицата Галена е у дома с децата и със брачна половинка си.„ Най-голямото ми достижение е, че имам в живота си хора, които ме поддържат да последвам фантазиите си. Мъжът ми Галин е индивидът, който ми оказва помощ най-вече и стои зад тила ми. Щастливка съм, че го имам!”, споделя Галена.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР