Фолк певицата Камелия категорично не може да се оплаче от

...
Фолк певицата Камелия категорично не може да се оплаче от
Коментари Харесай

Камелия натрупа половин милион след като натири Пайнер

Фолк певицата Камелия изрично не може да се оплаче от липса на приходи откогато напусна Пайнер.

Когато в края на 2014 година тя публично се раздели с димитровградската компания, мнозина й предричаха залез на кариерата. Пет години по-късно Камелия освен не е слязла от чалга небосклона, само че и доста е забогатяла.

Справка в Търговския указател демонстрира, че за няколко лета тя е отчела солидни чисти доходи в размер на 591 хиляди лв.. С всяка минала година сумите фрапантно се повишават.

За 2015 година Камелия е заявила 95 бона доходи, а на идната година цифрата скача до 113 хиляди. През 2017 година певицата е отчела 176 хиляди лв., а за 2018 - 207 000. И за актуалната година сумата сигурно няма да е по-малка. Звездата се радва на много участия, а и хонорарът й е обичайно висок. Всъщност точно той е повода за повишаването на приходите й откогато не е в Пайнер.

Всеизвестно е, че певиците на компанията би трябвало да разделят хонорарите си с шефовете си. Стандартната процедура е това да е 50:50. Малцина са тези, които прибират 70% от приходите си. Сега обаче Камелия не се регистрира на никого, а заплаща само на озвучителите си.

До края на годината тя фрапантно ще усили приходите си. Освен, че около празниците хонорарите скачат, тя сега е на турне в Съединени американски щати, което ще се отрази сносно на джоба й. Според осведомени, тя ще прибере не по-малко от 100 000 $.

Друга сериозна финансова инжекция е предаването "Гласът на България ". Вече три сезона тя е измежду треньорите в музикалното риалити и се чака да резервира мястото си и в идното издание. От шоуто Камелия получава много положителни пари, които още веднъж не би трябвало да дели с никого, защото сама се продуцира.

За разлика от нея, колежките й от Пайнер би трябвало да разделят с Митко Димитров и хонорарите от разнообразни излъчвания, в които вземат участие, написа Галерия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР