Финалистът от "Игри на волята" Борислав Лазаров се е превърнал

...
Финалистът от "Игри на волята" Борислав Лазаров се е превърнал
Коментари Харесай

Боби от Игри на волята стана инфлуенсърска кифла

Финалистът от "Игри на волята " Борислав Лазаров се е трансформирал в същинска кифла. След известността, която получи от риалити формата на Нова телевизия, той влиза съществено във кино лентата на известна персона, разясняват хора от обкръжението му. За обсебеността като инфлуенсър съдим и от профила му в Инстаграм, където мускулягата безусловно е дежурен по всевъзможни въпроси и обстановки в живота си, доста от които на никому забавни.



Бобката е приел виртуалния свят като кошче за всевъзможни боклуци и не пропуща да ангажира почитателите си с всевъзможни нелепости от рода на "Най-трудното нещо в живота ми е... да намеря два идентични чорапа, когато излизам ". В други от постовете си младежът храни кучетата, разяснява несгодите си на пътя или пък просто театралничи като плеймейтка. Факт е, че Лазаров е захласнат да се демонстрира всячески пред над 53 000 почитатели, които има в Инстаграм.

Фитнес инструкторът и модел би могъл да се постанова повече с професионалните си умения, в сравнение с да търси внимание когато и да е и непременно, разясняват изцепките му. В същото време остава цялостна мистерия персоналния му живот. Симпатягата по този начин и не демонстрира има ли си другарка или е правилен единствено на двете си кучета.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР