Филипе Коутиньо изглежда в много добра форма след преминаването си

...
Филипе Коутиньо изглежда в много добра форма след преминаването си
Коментари Харесай

Коутиньо играе с реплика на детска фланелка

Филипе Коутиньо наподобява в доста добра форма след прекосяването си чартърен в " Байерн " Мюнхен през лятото и означи няколко значими гола за немския първенец.

Официалният уебсайт на Бундеслигата обаче направи едно разобличаване - бразилецът играе с фланелка, която е детски размер и даже не е истинска, а имитация.

Снимка: Getty Images

Причината е, че спортният тръст " Адидас ", който облича баварците, е обезпечил оборудването за сезона преди Коутиньо да се реалокира на " Алианц Арена ". Затова 27-годишният полузащитник е заставен да играе домакинските мачове в първия си полусезон в Бундеслигата с имитация на истинската тениска в детски размер.

За негово благополучие, екипите за посещение и за мачовете в Шампионската лига му стоят идеално.

" Адидас " ще обезпечи истинска тениска за Коутиньо за втория полусезон.

Снимка: Getty Images

Бившият състезател на " Ливърпул " не се тормози, че носи фланелка, която е налична за по-голямата част от лоялните почитатели на " Байерн ". Напоследък той загатна за формата, която демонстрираше преди прехвърлянето в " Барселона " и към този момент има 7 гола и 7 асистенции за баварците в 20 мача.

Снимка: Getty Images

През предишния уикенд Коутиньо означи и първия си хеттрик за немския първенец, като добави и две асистенции при успеха с 6:1 над " Вердер " Бремен на " Алианц Арена ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР