“Искам да обърна внимание на всички, които протестират срещу газа.

...
“Искам да обърна внимание на всички, които протестират срещу газа.
Коментари Харесай

Каримански: Всички зареждаме гориво от Русия, но се протестира само срещу газа 


“Искам да обърна внимание на всички, които стачкуват против газа. Те би трябвало да имат обединен метод към митинга против Русия, защото всички зареждаме гориво на бензиностанциите, а то идва от Русия. Защо няма тогава митинги и против нефта ”, съобщи Любомир Каримански от “Има подобен народ ” в предаването “Лице в лице ”.

Той даде и образец с това, че в случай че у нас 30% от семействата употребяват газ, то тройно повече употребяват гориво.

Каримански акцентира, че нефтът от Русия е бил контрактуван посредством дерогация от някогашния вицепремиер и министър на финансите Асен Василев.

“Това е двойният метод, за който приказвам, можем да използваме нефт или нефта в нашите бензиностанции посредством “Лукойл ”, а няма митинги против това. В същото време виждаме, че от най-ниската цена на нефта, която ние имаме в България и цената на бензина на бензиноколонка не е поевтиняла по този начин както мислехме ”, сподели той.

" Аз също съм ядосан, че Русия работи като деспот и ни извива ръцете, само че би трябвало да си зададем въпроса за какво не стартирахме 7-ми и 8-ми блок на АЕЦ. Следващите от 5 до 10 години няма да са леки за енергетиката в целия свят ", добави Каримански.

" Има Такъв Народ ще влязат в идващия парламент "

Според него “Има подобен народ ” ще влязат в идващия парламент.

“В момента бихме се коалирали с всички тези, които мислят в дясното пространство. И по-скоро са с различни прагматични способи на приложения в стопанската система и в цялостното развиване на страната. Разбира се без Движение за права и свободи и ГЕРБ ”, добави Каримански.

Гледайте повече във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР